Koolitusluba nr 5305HTM

    

  » Avaleht

  » Koolituste kalender
    »» Koolituskava

  » Tööpakkumine

  » Kliendid meist

  » Kontakt


TOIDUHÜGIEENIKOOLITUSEL KÄSITLETAVAD TEEMAD:

1. Toiduhügieeni põhimõtted
2. Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist soodustavad tegurid
3. Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja infektsioonid
4. Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
5. Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
6. Puhastamine ja desinfitseerimine
7. Kahjuritõrje
8. Isiklik hügieen
9. Enesekontrolli põhimõtted ning HACCP (nn kriitilised kontrollpunktid toidukäitlemisprotsessis)
10. Toitu käsitlevad õigusaktid
11. Toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele
Lisaks: Toidukäitlemispraktikas enim esilekerkivad probleemid ja korduma kippuvad küsimused